De Nationale Franchisebeurs 2023
Fast Casual Beursnieuws Ondernemerschap

Bezoek De Nationale Franchise Beurs op 6 en 7 oktober 2023

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 26 september 2023

Op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober wordt De Nationale Franchise Beurs georganiseerd bij Van der Valk Schiphol. Twijfel je tussen zelfstandig ondernemen of samenwerkend ondernemen als onderdeel van een franchiseformule? Past ondernemerschap bij jou? Bezoek dan de franchisebeurs en ga in persoonlijk gesprek met ondernemers, franchisenemers, advocaten, consultants, de bank of de KvK en je krijgt in één dag antwoord op al je vragen.

Ruim 80 formules op zoek naar ondernemers De beurs is tot op de laatste vierkante meter bezet met ruim 80 formules op zoek naar ondernemers, ook zijn er adviseurs, de Kamer van Koophandel en brancheorganisaties aanwezig om je te helpen met alle mogelijke vragen op ondernemersgebied. De diversiteit aan formules is groot: formules uit alle branches zijn aanwezig, jonge formules en grote gevestigde namen, uit binnen- en buitenland. Een aantal namen van de deelnemers zijn: Kwalitaria, Anytime Fitness, New York Pizza, Shoeby, Pearle Opticiens, Anne&Max, ABN AMRO en Nederlandse Franchise Vereniging.

Het Overnameplein

Tijdens je bezoek aan de beurs kun je het Overnameplein bezoeken. Op het Overnameplein bieden wij, in samenwerking met BedrijvenTeKoop.nl, de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier meer dan 60 overnamekansen te verkennen. Dit zijn mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. Of je nu al ruime ervaring hebt als ondernemer of nieuw bent in de wereld van ondernemerschap, de adviseurs van BedrijvenTeKoop.nl staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Seminarprogramma, opnames RTL Z en andere evenementen

Op beide beursdagen zal er een doorlopend seminarprogramma zijn. Zo verzorgt Misja Vroom, CEO Benelux van Domino’s Pizza op vrijdag 6 oktober een presentatie over groei. Ook zal de KVK op beide beursdagen een seminar geven en kan je bij hen terecht met al je vragen over ondernemerschap. Je kunt het volledige seminarprogramma hier bekijken.

Daarnaast zal RTL aanwezig zijn voor opnames van een semi-live talkshow. De talkshow is terug te zien op Videoland. Ook wordt er een Podcast opgenomen die gepubliceerd wordt op o.a. Spotify.

Bovendien kun je proeven van diverse producten van standhouders, vindt de uitreiking van Franchisenemer van het Jaar plaats en ontvang je een gratis exemplaar van De Nationale Franchise Gids 2023 (t.w.v. €35).

De Nationale Franchise Beurs is op beide dagen te bezoeken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is de franchisebeurs met het openbaar vervoer bereikbaar. De beurs bezoeken? Vraag hier gratis één of meer entreekaart(en) aan.
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 6 & 7 oktober op De Nationale Franchise Beurs!