Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

‘Verrassen door te vernieuwen’ – Mieke Verduijn

Van Koninklijke firma's tot de nieuwste start-ups, Mieke Verduijn heeft het de afgelopen jaren bij de Horecava Innovation Awards allemaal voorbij zien komen. Maar waar gaat ze komende editie op letten? En wie roept ze specifiek op om deel te nemen?


Mieke Verduijn | Lead Commercial Development & Royal Schiphol Group | Travel | Al 2 jaar jurylid van de HIA in de categorie Concepts, Interior and Design

Waarom ben je jurylid van de HIA?

Omdat het heel leuk is in verbinding te staan met de markt als het gaat om nieuwe initiatieven. Variërend van een Koninklijke firma die zichzelf opnieuw blijft uitvinden tot aan de nieuwste start-up.

Welke innovatie is je het meest bijgebleven van afgelopen jaren?

Karma kebab, toen nog karma shoarma. Fantastische storytelling, heel eerlijk en goed product, on-trend – conceptueel klopte het helemaal.

Wat betekent innovatie voor jou?

Verrassen door te vernieuwen.

“Het mooie aan innovatie is dat het een continu proces is.”

Waar moet een product of dienst voor jou aan voldoen?

Om te kunnen focussen op de innovatiekracht dient er aan de hygiënevoorwaarden voldaan te zijn. Denk aan thema’s zoals gastgerichtheid, circulariteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wat heb je opgestoken van al die jaren dat je HIA jurylid bent?

Het mooie aan innovatie is dat het een continu proces is, dus ik blijf lerende.

Waar zou jij nou wel eens een innovatieve oplossing voor willen zien?

Er zijn veel initiatieven om onze prachtige sector aantrekkelijk te houden voor de nieuwe generatie, maar daar kunnen er geen genoeg van zijn. Voor het personeelsprobleem is geen pasklare oplossing, maar we moeten ons verenigen om dit groots aan te pakken.

Wie zou je willen vragen om mee te doen aan de Horecava Innovatie Award?

De Nederlandse wijnmakers die jaar op jaar beter worden.


Deel dit bericht
Bekijk meer Start-up BUMI: Mindful Foods, voor chefs, gasten en consumenten
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!