Vanaf vandaag kun je eten van RIJKS* restaurant thuis laten bezorgen. De Corona-crisis zet ondernemers en restaurants die noodgedwongen de deuren moeten sluiten aan tot creatieve oplossingen, zo ook chef Joris Bijdendijk van RIJKS*.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 12 mei 2020
Zaterdag kondigde Joris Bijdendijk op Instagram aan dat RIJKS* vanaf vandaag een 3-gangenmenu aan huis zal leveren. Net zoals alle andere horecazaken, dient ook RIJKS* de deuren te sluiten door de pandemie.
“We bieden een 3-gangenmenu aan voor €32,50. Als dat lekker loopt, zullen we meerdere gerechten blijven toevoegen aan het aanbod”, meldt het restaurant via hun Instagram-kanaal. Wat je precies van dat 3-gangenmenu kan verwachten, is nog even afwachten tot 18u vanavond. Vanaf dan zal je via Uber Eats en Deliveroo een bestelling kunnen plaatsen. De bezorgdiensten blijven dus draaiende, maar nemen wel extra maatregelen om te garanderen dat je geen fysiek contact met de rider hebt.
Door het Corona-virus moeten alle horeca-zaken in Nederland de deuren sluiten tot en met 6 april. Voor horeca-uitbaters is de impact gigantisch. RIJKS legt uit hoe je horeca toch nog kan steunen in deze uitzonderlijke tijden: “Als je ons – of andere restaurants – wil helpen, stel je reservatie dan uit naar een later moment in plaats van je reservatie te annuleren of koop een waardebon via onze website”.
Wil je vanavond al een menu van RIJKS op je bord? Je kan vanaf 18u een bestelling plaatsen via Uber Eats of Deliveroo.
Vanaf vandaag kun je eten van RIJKS restaurant thuis laten bezorgen!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Zorgorganisaties worden zich meer en meer bewust van hospitallity en zorg op maat. Niet enkel op het medische vlak moet een instelling excellent zijn, maar ook op een breder vlak van gastvrijheid. De rol van voedsel biedt daarbinnen verrassende mogelijkheden. Welke foodtrends zien we in de zorg?
Zorgorganisaties worden zich meer en meer bewust van hospitallity en zorg op maat. Niet enkel op het medische vlak moet een instelling excellent zijn, maar ook op een breder vlak van gastvrijheid. De rol van voedsel biedt daarbinnen verrassende mogelijkheden. Welke foodtrends zien we in de zorg?
Zorgorganisaties worden zich meer en meer bewust van hospitallity en zorg op maat. Niet enkel op het medische vlak moet een instelling excellent zijn, maar ook op een breder vlak van gastvrijheid. De rol van voedsel biedt daarbinnen verrassende mogelijkheden. Welke foodtrends zien we in de zorg?
Zorgorganisaties worden zich meer en meer bewust van hospitallity en zorg op maat. Niet enkel op het medische vlak moet een instelling excellent zijn, maar ook op een breder vlak van gastvrijheid. De rol van voedsel biedt daarbinnen verrassende mogelijkheden. Welke foodtrends zien we in de zorg?
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!