Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Trend Talk: Duurzaam rendement door minder voedselverspilling


Duurzaamheid in tijden van crisis? Is het voor ondernemers een verstandige “business” keuze om in te zetten op het tegengaan van voedselverspilling? Met extra aandacht voor buffetten en tips hoe je snel aan de slag gaat. Malou van der Burgt (Operations Coördinator Event Hotels) deelt haar ervaring. Thomas Luttikhold van de Waste Watchers geeft praktische tips. Namens de Food Waste Challenge haken Jos Klerx aan, sectorspecialist Horeca en Recreatie bij de Rabobank en Huibert de Leede van Stichting Samen Tegen Verspilling aan.


Deel dit bericht
Bekijk meer Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken (Dark Kitchen)
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!