Tork lanceert twee innovatieve handzepen

De nieuwe handzepen spelen in op de wensen uit de horecasector. De eerste verwijdert sterke etensgeuren die achterblijven op kokshanden en de tweede handzeep speelt in op duurzaamheid, iets wat steeds belangrijker wordt.


De makkelijkste manier om jezelf en je gasten te beschermen tegen ziekteverwekkers is het regelmatig goed wassen van de handen. Tork lanceert daarom twee nieuwe soorten handzeep: Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep en Tork Zuivere Schuimhandzeep. Beide zepen zijn geschikt voor het “Easy-to-Use” gecertificeerde Tork Skincare Dispensersysteem.

De twee zeepvullingen zijn van hoge kwaliteit, dermatologisch getest en gecertificeerd met het EU Ecolabel. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de huid te beschermen en aan uiteenlopende wensen van de klant te voldoen. Beide producten komen in fabriek-verzegelde flessen van één liter. Inclusief een doseerpomp voor eenmalig gebruik wat het risico op kruisbesmetting helpt te verminderen. De flessen trekken vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt, waardoor de hoeveelheid afval met 70% wordt verminderd. De flessen zijn geschikt voor verschillende Tork Skincare dispensers (S4-systeem) – allemaal met een bewezen, gebruiksvriendelijk ontwerp en verkrijgbaar met intuïtieve sensoren voor contactloze uitgifte.

Frisse en zachte handen voor horecapersoneel

Tijdens het bereiden van gerechten waarin bijvoorbeeld knoflook, uien of vis zijn verwerkt, blijft de geur van deze ingrediënten vaak aan de handen zitten. Erg vervelend, omdat deze geur ook overgedragen kan worden op andere gerechten zoals een dessert. Het gebruik maken van de nieuwe Tork Geurneutraliserende Vloeibare handzeep kan het overdragen van deze penetrante geuren via kokshanden op gerechten voorkomen. Deze is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in professionele keukens. De zeep is geschikt voor regelmatig wassen van de handen zonder huidbeschadigingen of irritaties te veroorzaken.

Gezonde en hygiënische werkplek 

De nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep helpt bij het bevorderen van een gezonde en hygiënische werkplek, 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. De zeep schuimt snel en is gemakkelijk af te spoelen door de combinatie van gebruikte ingrediënten, wat zorgt voor 35% minder watergebruik tijdens het handen wassen.

Vind hier voor meer informatie over zepen van Tork.


Deel dit bericht
Bekijk meer Instatrend #BBQ
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!