Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Tork geeft ondernemers 20% extra korting*

Speciaal voor de horeca heeft Tork een actie met extra korting van 20%. Neem direct contact op met Essity.


Heropen veilig en verantwoordelijk, zodra het weer kan. En wij zijn er om je daarbij te helpen. Onze Tork wereldwijde hygiëne-experts hebben een Back to Business-toolkit samengesteld. Daarnaast biedt het Tork Clean Care programma aanvullende informatie voor foodservice op het gebied van handhygiëne en oppervlaktereiniging. Klik hier om hygiënepictogrammen, checklists en meer te downloaden. Deze helpen ons om de nieuwe hygiënenorm te waarborgen.

Nu 20% extra korting voor horeca

Uit recent onderzoek van Essity blijkt dat 6 uit 10 van de respondenten hogere hygiëneverwachtingen heeft van restaurants en bars.[1] Reden te meer om extra aandacht aan hygiëne te besteden. Speciaal daarom heeft Tork acties op een breed scala aan hygiëneproducten om horecaondernemers te helpen bij de heropstart na de tijdelijke sluiting.

Korting op veel producten

Tork helpt restaurants en cafés om aan de hoge verwachtingen van gasten te voldoen en- te overtreffen op het gebied van keuken-, toilethygiëne en servetten:

Registeer vandaag en pak je voordeel

Neem vandaag contact op met Essity via dit contactformulier of zie de laatste pagina van deze PDF.

Doe mee Pak 20% extra korting!

[1] Essity Essentials Initiative Survey 2020-2021

*Actie loopt van 1 februari t/m 16 april 2021. Eénmalige bestelling, in één keer uit te leveren. Korting op adviesprijzen. Niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht