Too Good To Go: Circulair Koken met chef Niels van Zijl


Kijk mee hoe Merijn en Niels met elkaar in gesprek gaan en antwoorden geven op vragen als: Wat is circulair koken? Hoe kun je als horeca professional circulair koken? Wat voor producten blijven voornamelijk over? En wat zijn toffe en praktische toepassingen waar jij vandaag nog mee aan de slag kunt? Merijn en Niels nemen je mee van koken met koffieprut, tot aan tips voor je inkoopbeleid en het gebruik van Too Good To Go in jouw keuken.

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Too Good To Go. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.


Deel dit bericht
Bekijk meer Trend Talk: De gast van de toekomst
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!