Hoe haal je meer rendement uit je wijn? Zorg dat je personeel, of misschien wel de gast zelf in het 'nieuwe normaal' precies genoeg wijn inschenkt.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
Marvin laat in de vlog zijn hoe je dat precies kunt doen. Zo schenken jouw werknemers…euhm…gasten straks nooit teveel of te weinig in.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Werken in de foodservice is pittig, niet alleen in deze tijden maar ook in normale tijden. Vooral de horecatoppers lopen, tillen en bewegen vaak veel. Om fysiek fit te blijven heeft Bram Wildevuur, personal trainer en movement coach 6 fijne oefeningen voor je op een rij gezet.
HOPPE Bites zijn ontstaan door alle Corona-maatregelen. Want dat gezamenlijke bakje met nootjes bij een drankje, dat kan helaas niet meer. Hygiëne is zeer belangrijk geworden en ook horeca leveranciers moeten hier oplossingen voor bedenken en nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelen.
12 Nederlandse chefs en horecaondernemers zetten zich op een wel heel speciale manier in voor de sector. Zij gaan uit de kleren voor de ‘Bloot voor Brood’-kalender 2021. Door minstens 4000 exemplaren van de edgy kalender te verkopen hopen ze de horeca een hart onder de riem te kunnen steken.
Blijf in beweging en fit, ook als je thuis zit.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!