Ieder jaar beloont Thuisbezorgd de beste aangesloten restaurants van Nederland met de Thuisbezorgd.nl Award. Dit jaar reikte Thuisbezorgd CEO en oprichter Jitse Groen de prijzen uit tijdens Horecava.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 4 februari 2020
Fresh2Go Sushi, Amsterdam, weet met hun heerlijke sushi en uitmuntende bezorging weer te winnen!
Poké Spot, Groningen, wisten zich als eerste poké bowl restaurant in Groningen zich te onderscheiden van hun concurrenten.
Namaste India, Amsterdam, weet met de juiste gerechten, pittige kruiden en combinaties te winnen.
Fresh2Go Sushi, Amsterdam. Echte verse sushi, snel en goed bezorgd.
Salerno, Rotterdam, weet met haar echte liefde voor Italiaans eten, zoals de heerlijke pizza, lekkere pasta en hemelse Tiramisu deze award te winnen.
Bella Roma, Breda, met veel concurrentie maar een uitmuntende kwaliteit heeft Bella Roma de prijs weten te winnen.
Soups & Salads, Leiden, wint in deze nieuwe categorie met haar gezonde soepen, salades en poké bowls.
Bron: Thuisbezorgd.nl
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema’s als voedselverspilling, vegan, 0.0 dranken en het eten van de toekomst.
Amsterdam, 17 december 2019 – Het consumentengedrag verandert continu en keuzes worden steeds bewuster gemaakt. Gezonde keuzes, kwaliteit en variatie staan voor de consument centraal. Het TrendLAB heeft vijf werelden binnen Food Culture waar alle zintuigen op scherp worden gezet: Funky Healthy, Customization, High Traffic, Internet of Things en Transformation & Circularity. Het TrendLAB is van 13 tot en met 16 januari te bezoeken tijdens Horecava in RAI Amsterdam.
De Lekkerste Wedstrijden zijn elk jaar weer een feestje op Horecava. 4 Dagen lang strijden deelnemers uit heel Nederland om maar liefst 12 titels. Van Lekkerste Hamburger menu tot Lekkerste Wintersoep en van Lekkerste Broodje Anders tot Lekkerste Frietje met Topping. Achter in hal 8 (Fast Service) gebeurt het allemaal.
De arbeidsmarkt in de horeca is flink in beweging, het vasthouden van personeel wordt steeds lastiger door de toenemende vraag. Hoe slaag je er als bedrijf in om dit probleem op te lossen of zo ver mogelijk terug te dringen?
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!