Terrasoverkapping Brasserie Het Gemaal te Halfweg

Een familiebedrijf die staat voor het luxe buitenleven


Van Beem Horeca heeft een prachtig project mogen realiseren bij Brasserie Het Gemaal in Halfweg. Door de komst van dit vouwdak kunnen gasten zowel ’s zomers als ’s winters genieten van het buitenleven. De terrasoverkapping zorgt als het ware voor een tweede restaurant, waar gasten het hele jaar kunnen vertoeven!

Bekijk onderstaand de realisatie van het project:

Terrasoverkapping met vouwdak

Deze terrasoverkapping is een stijlvolle manier om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder uw gasten in alle omstandigheden comfortabel kunnen verblijven. Het harmonicadoek is voorzien van PVC en is bestand tegen felle zon, ijzige kou en tegen windkracht 8. Om onder andere bestand te kunnen zijn tegen deze windkracht is het vouwdak voorzien van een elektrische installatie met afstandsbediening. Zo kunt u met één druk op de knop het vouwdak open en dicht schuiven en gerust zijn op een juiste spanning van het doek. Zie het als een ‘cabrio’: ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te heet of regenachtig is. Bij sneeuw wordt aangeraden het doek ingevouwen te hebben.

Meer informatie?

 

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Rotterdam zet 'coronacoaches' in voor veilige terrassen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!