Stylepoint: Discover the newest hospitality innovations of 2021


We kijken allemaal uit naar een betere tijd, waar we weer kunnen genieten van die geweldige ‘dining experience’. Juist nu is het belangrijk om op te vallen, maar hoe creëer je dan die ultieme dining experience? Het draait uiteindelijk om de totale beleving. Een overheerlijk gerecht, mooi opgemaakt op het juiste servies, in een goede setting, met fijne service en jouw eigen persoonlijke touch.

Tijdens Horecava 2020 kwam Stylepoint al met de innovatieve AR (augmented reality) app, waarmee je zelf unieke borden kunt ontwerpen en op je eigen tafel kunt plaatsen! Ook het afgelopen jaar heeft Stylepoint niet stilgezeten. Stylepoint reikt je in deze expertsessie graag handige tools en innovaties aan die je helpen met het bieden van deze unieke dining experience. Alvast een klein voorproefje: de SmartServant, dé ideale collega voor jouw medewerkers en de oplossing voor service-uitdagingen binnen je bedrijf.

Alle antwoorden en meer vind je terug in deze expertsessie!

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Stylepoint. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.


Deel dit bericht
Bekijk meer Ruik de kansen met Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!