Werken in de foodservice is pittig, niet alleen in deze tijden maar ook in normale tijden. Vooral de horecatoppers lopen, tillen en bewegen vaak veel. Om fysiek fit te blijven heeft Bram Wildevuur, personal trainer en movement coach 6 fijne oefeningen voor je op een rij gezet.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 11 mei 2020
We snappen dat je nog niet genoeg kunt krijgen van Bram, daarom heeft hij ook op zijn instagramkanaal @wildfirepersonaltraining verschillende tips en workouts. Ook fit blijven na de ‘Corona heisa’ zoals hij het zelf noemt? Bram geeft dan ook weer personal training en groepslessen in en rondom Amsterdam. Dus stay fit helden!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Nu bezorging en afhalen zo belangrijk zijn geworden, is het nóg essentiëler goede foto’s te hebben van je producten. Food fotografie & styling is een vak apart, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om zelf productfoto’s te creëren voor je bedrijf.
Wat weet jij van hygiëne in de horeca? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Hygiëne!
Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.
Je bent gestart met bezorgen/ afhalen om nog iets te kunnen verdienen tijdens de sluiting van de horeca. Maar hoe krijg je nou jouw overheerlijke gerechten ook smaakvol op beeld? Want beeld vertelt meer dan 1000 woorden, zeker op een bestelsite.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!