Hoe gaat het zijn als de horeca zo meteen weer open mag? Restaurant In den Doofpot uit Leiden laat in een korte video hun visie zien op de nieuwe werkelijkheid.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
Zonder af te doen aan de gastbeleving, het eten en drinken en de sfeer, maar wel met in acht neming van de mogelijk nog steeds geldende maatregelen.
Ze geven handige voorbeelden hoe het ook in jouw zaak straks kan werken.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
12 Nederlandse chefs en horecaondernemers zetten zich op een wel heel speciale manier in voor de sector. Zij gaan uit de kleren voor de ‘Bloot voor Brood’-kalender 2021. Door minstens 4000 exemplaren van de edgy kalender te verkopen hopen ze de horeca een hart onder de riem te kunnen steken.
Direct na het ingaan van de lockdown hebben drie Ermelose ondernemers een succesvolle online escape room ontwikkeld, waar voor de begeleiding veelal horecapersoneel wordt ingezet. En met succes. ‘Er is echt sprake van een win-winsituatie: medewerkers van getroffen bedrijven in de reis- en horecabranche kunnen alsnog aan het werk, waarmee we de ondernemers een steun in de rug kunnen bieden.’
In deze onzekere tijden blijkt maar weer hoe kwetsbaar ondernemers kunnen zijn. Om horeca ondernemers te helpen een delivery service te starten biedt felyx in samenwerking met L1NDA e-scooters aan tegen een gereduceerd tarief. Voor het runnen van een take away in een van de grote steden is een e-scooter het meest ideale vervoermiddel.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!