Schouten Europe en Food 5 gaan samenwerken

Schouten Europe B.V. uit Giessen en Food 5 uit Bergschenhoek gaan samen werken op het gebied van diepgevroren vegetarische producten voor de foodservice markt.


Schouten is een Nederlands familiebedrijf dat in 1990 als eerste Nederlandse partij startte met de ontwikkeling van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. Inmiddels levert Schouten haar gevarieerde assortiment wereldwijd in meer dan 40 landen.

Food 5 B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat de salesactiviteiten overneemt voor Schouten binnen de foodservice markt. Food 5 verzorgt daarnaast de logistieke activiteiten voor de producten van Schouten. Hierdoor kan Schouten zich blijven focussen op productontwikkeling en innovatie en kan Food 5 haar afnemers een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreid assortiment vegetarische producten bieden.

Commercieel directeur Arjaan van der Giessen van Schouten is blij met de samenwerking: ‘’We zien dat ook in het Out of Home kanaal steeds gevarieerder wordt gegeten en de vraag naar vegetarische en veganistische producten toeneemt. Door de samenwerking met Food 5 bundelen we krachten en kunnen wij ons beiden focussen op waar we sterk in zijn.’’

De samenwerking tussen Food 5 en Schouten start per direct. Food 5 biedt een groot assortiment diepgevroren vegetarische en veganistische producten van Schouten aan. Deze zijn voor afnemers in Nederland en België te bestellen in dozen van 2.5 – 3 KG en in dozen van 10 KG. Ook biedt Food 5 een BBQ pakket aan, verpakt op schaal.

Food 5 en Schouten zullen het assortiment presenteren op de Horecava 2019 in Amsterdam Rai, Hal 12 stand 12.830.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer patiënten verleiden met eten op maat
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!