S1:A4 RATIONAL TV: Robotisering in de Horeca en Chateaux & Relais WSHS in Gouda

Volledig in het teken van hotel, roomservice en robotisering


Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). Sharon van Gastel vertelt over het openen van een hotel in 2021 en executive chef Martijn Kajuiter licht de keuzes in het menu toe. In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René, deze kooktechnisch adviseurs van RATIONAL maken een poké bowl vooraf en serveren daarna in 5 minuten 18 verschillende soorten tapas.


Deel dit bericht
Bekijk meer Europa’s eerste No/Low alcohol event in 2022 in Amsterdam
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!