Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Restaurants verkopen maaltijdboxen in Albert Heijn

Amsterdams visrestaurant Pesca slaat de handen ineen met Albert Heijn. In acht grote filialen van de supermarktketen zijn vanaf afgelopen vrijdag restaurantboxen te koop met daarin een drie- of viergangenmenu voor twee personen.


Verschillende vissoorten, tonijn, Coquilles, Zeeduivel en Tarbot, zitten in de maaltijdbox die Pesca heeft samengesteld. Een driegangenmenu is zo’n 35 euro en een viergangenmenu kost 5 euro meer. De samenwerking tussen Albert Heijn en Pesca is een test en bedraagt vier weken. De pakketten lagen dit weekend alleen in de schappen van de Albert Heijn XL locaties in Amsterdam, Eindhoven en Tilburg, laat het visrestaurant weten in een bericht op social media.

Al eerder deze winter heeft de blauwe supermarktketen samengewerkt met chefkoks en restaurants in de vorm van maaltijdboxen. Het eerste weekend in december testte de Albert Heijn aan het Gelderlandplein in Amsterdam de restaurantbox van chef Ron Blaauw en een weekend later de Italiaanse maaltijdbox van restaurant Spaghetteria. “Het gaat om een zeer kleinschalige samenwerking met diverse maaltijdboxen” zei AH-woordvoerder Jerina van Heck destijds tegen Distrifood Magazine.

Restaurant Pesca schrijft op Facebook dat bijna alle visboxen die in de Albert Heijn locaties lagen het afgelopen weekend uitverkocht waren.


Deel dit bericht
Bekijk meer Relschoppers maken schade bij horeca Oosterhout en Eindhoven
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!