Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

RATIONAL Nederland lanceert RATIONAL TV

Je maandelijkse portie inspiratie vanuit je luie stoel. Verhalen uit de praktijk, tips van kooktechnisch adviseurs en een kijkje in bijzondere keukens...


RATIONAL TV, een online tv-programma vol met inspirerende verhalen, producten en bereidingen. Iedere aflevering weer ontvangt Jolien sprekers in onze studio die je graag iets meer vertellen over hun aanpak en ervaringen. Hoe zij het doen en waarom zij het doen. Een van onze kooktechnisch adviseurs kookt met een gast op ons podium om de gasten in de studio van een heerlijk gerecht te voorzien.

In detail laten we de bereidingen zien en hoe de borden opgemaakt worden. Ook gaan we op zoek naar de oudste RATIONAL van Nederland die nog in gebruik is. Meer weten? Kijken! Bekijk de teaser en maak kennis met Frank en Jolien. Wil jij de 1e uitzending niet missen? Volg ons dan op social media (Facebook, Instagram) en abonneer je op ons YouTube kanaal. Stay tuned!


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht