Programma Amsterdam Food Week 2018 compleet

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 26 september 2018

Het programma van Amsterdam Food Week is bekend en behandelt alle actuele onderwerpen in onze food scene. Van innovatie, duurzaamheid en diversi-teit, tot distributie- en personeelsbeleid. Hoe gaan we om met het nijpende personeelstekort? Wat kunnen we leren van de nieuwste food trends in New York, Berlijn en Londen? Bezorgen we straks met drones? En bovenal: Hoe brengen we onze stad naar een nóg hoger culinair niveau?

Deze vragen worden beantwoord aan de hand van inspirerende talks, work-shops, presentaties en rondleidingen. Dit doen we samen met smaakmakende gasten zoals onder andere:

Ron Simpson – The Avocado Show
Joris Lohman – Food Hub
Monique Mulder – Dutch Cuisine
Sarriel Taus – World of food
Willem Treep – The Food Line Up
Helen Kranstauber – Food Cabinet
Laura Heerema – Giant Leaps
Cees Holtkamp – Patisserie Holtkamp
Agnieszka van Batavia – Duurzaamheidsexpert
Guus Vredenbrug – Food Things
Anita Bos – KHN
Sven Sallaerts – Pesca
Tjitze van der Dam – Executive Sous Chef QO Amsterdam
Albert Kooy – Dutch Cuisine
Hidde de Brabander – Meester Patissier
Yvette van Boven – Kok, schrijfster en presentatrice en De eerste Smaakburgemeester van Amsterdam, die benoemd wordt tijdens het openings-diner op maandag 1 oktober en komend jaar als ambassadeur culinair Amsterdam vertegenwoordigt.

De Amsterdam Food Week vindt plaats bij het Amsterdam Food Center – in de week van 1 oktober tot en met 7 oktober.
Locatie: Food Center Amsterdam – De Kweker,
Jan van Galenstraat 4, Centrale Groothandelsmarkt 183, Amsterdam


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl