Horecava schuift door naar het voorjaar

Ontdek de 3D virtuele showroom van IDEAL AKE oplossingen voor jouw Foodconcept….

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.


Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren.
De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Met de nieuwe IDEAL AKE Academy hebben de versheidsexperts uit Oostenrijk is alles in het werk gesteld om de relaties met hun partners en klanten verder te versterken. Met zowel een aanzienlijke investering in het bestaande trainingscentrum als een moderne inhoudsfilosofie, creëerde IDEAL AKE de perfecte omgeving om toekomstige marktuitdagingen aan te pakken.

Het openingsevenement van de nieuwe Academie werd live uitgezonden. Het middelpunt van de ceremonie was de gloednieuwe showroom, waar de nieuwste verwarmings- en koelingsoplossingen werden gepresenteerd. Na de stream werden online gasten uitgenodigd om de showroom opnieuw te bezoeken in een interactieve 3D online tour, die nu beschikbaar is. Een gestage aanvoer van nieuw videomateriaal is bedoeld om de online ervaring voor verre klanten en partners te verbeteren.

Het IDEAL AKE Academy Team kijkt ernaar uit om geïnteresseerde bezoekers virtueel en ter plaatse te ontvangen om kennis uit te wisselen en frisse ideeën om te zetten in slimme producten #wecareforfood

Virtuele showroom klik hier -> 3D showroom

IDEAL AKE Academy showroom we care for food


Deel dit bericht
Bekijk meer Het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek: hoe komt zo’n onderzoek tot stand?
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!