Nog steeds groen licht voor Horecava

Deze nieuwe week start ik, Carlijn Groen-Wijnmalen Director Food Horecava, anders dan anders, met een persoonlijk bericht. Net als heel Nederland, zat ook ik voor de tv om te horen wat de RIVM maatregelen zijn voor de komende periode. Heftig is het om vast te stellen dat het eenieder van ons op meerdere fronten raakt als mens; als branche, ondernemer, partner, collega en als evenement Horecava


Ten aanzien van nationale en internationale events in de RAI kan ik je enigszins geruststellen. De RIVM maatregelen, vastgesteld voor de komende drie weken, hebben daarop een beperkt effect. Zowel PAN Amsterdam – dé nationale beurs voor kunst, antiek en design, METSTRADE – ’s werelds grootste B2B-show voor de recreatievaartsector – én MASTERS EXPO, hebben hun programma’s aangepast en openen deze week hun deuren. Ook de evenementen die voor december gepland staan zijn volop in voorbereiding om hun bezoekers straks te verwelkomen.

Ook al gelden de huidige maatregelen niet meer tegen de tijd dat de Horecava plaatsvindt, we blijven als team anticiperen op wat tegen die tijd mogelijk is. Zo blijven we bouwen en schaven aan ons evenement om deze – zoals je van ons gewend bent – even impactvol te laten zijn voor alle deelnemers. De komende dagen starten we het gesprek met de branche om te horen wat de impact is, wat het concreet voor eenieder betekent en of het aanleiding geeft om extra stappen te zetten. Dit delen we ook weer met jou.

Onze drive om er samen, met elkaar, een waanzinnige editie van te maken is onverminderd groot.

Namens het hele Horecava-team veel sterkte gewenst. Stay Strong!


Deel dit bericht
Bekijk meer Suze en Maud verdedigen het goud van de Perdstal
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!