Wie treedt in de voetsporen van NK Jonge Kok 2019-winnaar Ralph Benneker van De Bloemenbeek*? Het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar opnieuw plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op Horecava 2020 gaan onderstaande talenten de strijd met elkaar aan om de meest gewilde prijs onder de jongste deelnemers in de wacht te slepen.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 26 oktober 2019
Welke jonge kok is het meest gepassioneerd, bestand tegen ‘een beetje’ stress en kan creatief omgaan met onverwachte producten uit een black box? De acht talenten die begin volgend jaar zullen concurreren om de titel van Nationaal Kampioen van de Jonge Koks t/m 25 jaar 2020, zijn:
• Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode
• Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België)
• Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen
• Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn
• Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland
• Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam
• Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle
• Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht
Het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks wordt tot stand gebracht door het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale
Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Amsterdam, 24 september 2018 - De acht deelnemende teams, die op 7 januari 2019 strijden om de HANOS Gouden Koksmuts, zijn bekend. De 58ste editie van de spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava ( 7 t/m 10 januari 2019) in RAI Amsterdam.
Amsterdam, 24 september 2018 - De acht deelnemende teams, die op 7 januari 2019 strijden om de HANOS Gouden Koksmuts, zijn bekend. De 58ste editie van de spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava ( 7 t/m 10 januari 2019) in RAI Amsterdam.
Amsterdam, 24 september 2018 - De acht deelnemende teams, die op 7 januari 2019 strijden om de HANOS Gouden Koksmuts, zijn bekend. De 58ste editie van de spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava ( 7 t/m 10 januari 2019) in RAI Amsterdam.
Amsterdam, 24 september 2018 - De acht deelnemende teams, die op 7 januari 2019 strijden om de HANOS Gouden Koksmuts, zijn bekend. De 58ste editie van de spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava ( 7 t/m 10 januari 2019) in RAI Amsterdam.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!