NIEUW: Lipton Sparked

Lipton Sparked is een frisse, lichte en smaakvolle ‘mocktail in a bottle’ op basis van Lipton Ice Tea Green en is exclusief verkrijgbaar voor de horeca.


Lipton Ice Tea is natuurlijk al jarenlang de absolute hardloper op de Nederlandse terrassen; met deze alcoholvrije mix verras je jouw gasten met een combinatie met frisse limoen en kruidige munt. Met een laag suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is deze ‘mocktail in a bottle’ verfrissend lekker en toch laag in calorieën.

Exclusief voor horeca

Lipton Sparked is exclusief verkrijgbaar voor de horeca en makkelijk te serveren in de hippe glazen fles van 33cl. Met een limoentje in de flessenhals past Lipton Sparked perfect op een zonnig terras!

De geadviseerde verkoopprijs van Lipton Sparked is €3,95. Afhankelijk van jouw inkoopprijs, kan de marge op een Lipton Sparked heel interessant zijn.


Deel dit bericht
Bekijk meer Mondkapjes in horeca nog steeds verplicht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!