Magnum introduceert dit jaar “our most indulgent ice cream ever”; Magnum Double Gold Caramel Billionaire.
Aangeboden door: Unilever Out of Home
Gepubliceerd op: 27 januari 2021
Magnum Double Gold Caramel Billionaire is de perfecte combinatie van fluweelzacht roomijs met pecan- en biscuitsmaak en een laag verleidelijke luxe gezouten karamelsaus. Het ijsje is omhuld met een dikke laag duurzame krakende “Golden Caramel” Magnum chocolade met knapperige koekstukjes. Dit luxe ijsje biedt een intense chocolade ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en is een ijsje die je in 2021 geproefd moét hebben. De cacaobonen van alle Magnums zijn Rainforest Alliance™ gecertificeerd.
Bestel direct op https://www.unileverpartners.nl/
Met OLA & Lipton laten wij u zien hoe u maximaal kan profiteren van de trends! De eerste zonnestralen zijn weer in aantocht en de zomer doet langzaamaan zijn intrede. Zorg jij voor een succesvolle opening van het nieuwe seizoen?
Dat er minder buitenlandse hotelgasten met rolkoffertjes hebben ingecheckt vorig jaar, was wel te merken. In 2020 heeft Nederland ruim 7 miljoen internationale toeristen verwelkomd, zo’n 65 procent minder dan het jaar ervoor. Dat meldt het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) maandag op basis van eigen onderzoek.
Regelmatig lichten we een instatrend uit. Dit keer is dat #Onlineevent hierin lichten we verschillende online beurzen uit van de afgelopen periode.
Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! De held van deze editie is: Wouter Meijer, restaurant Parck in Haarlem.
Mocht je tijdens de eerste horecasluiting nog niet toegekomen zijn aan het up to date brengen van je online zichtbaarheid, dan is nu echt het moment. Speciaal voor alle horeca ondernemers biedt Horeca Guru je nu een gratis online cursus om jouw bedrijf op social media helemaal in the spotlights te zetten.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!