Blijf gasten bedienen met nieuwe omzetstromen

COVID-19 zorgt voor ongekende uitdagingen in de horeca. Voor horecaondernemers spelen nieuwe omzetstromen een belangrijke rol in deze periode. Daarom biedt Lightspeed op 10 november om 11:00 uur weer een gratis webinar aan.


Niet alleen maken nieuwe omzetstromen je minder afhankelijk van je normale inkomsten, maar ze geven je de mogelijkheid om je snel aan te passen in het geval van een (gedeeltelijke) lockdown. Welke mogelijkheden zijn er om omzet te blijven genereren?

Lightspeed Sales Director Gaetan Buelinckx en Zhong Xu, Co-Founder en CEO van Deliverect, behandelen online en offline omzetstromen waarmee je je gasten kunt blijven bedienen. In deze webinar komen onder andere e-Commerce, cadeaubonnen en bezorgservices aan bod én krijg je een sneak preview van het nieuwste Lightspeed product: Order Ahead

Lightspeed webinar

Datum: 10 november

Tijd: 11.00 uur

Sprekers: Gaetan Buelinckx Sales Director Lighspeed, Zhong Xu, Co-Founder en CEO Deliverect

Meld je direct aan en mis niets om wel omzet te blijven genereren!


Deel dit bericht
Bekijk meer Er kan gestemd worden op de 'Foodservice Award 2021'!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!