Leuk om vooraan te staan bij innovaties

Gerben van der Molen is al 8 jaar jurylid voor de Horecava Innovation Award in de categorie Concepts, Interior & Design. Benieuwd hoe Klaassen denkt over innovatie? Lees het in dit artikel.


Gerben van der Molen | Eigenaar Stars Design (interieurarchitect) | Dienstverlening sector | Sinds 9 jaar jurylid in de categorie Concepts, Interior & Design

Waarom ben je jurylid van de HIA?

Leuk en interessant om vooraan te staan bij innovaties. Daarnaast is het een zeer aangename en eervolle club mensen om mee van gedachten te wisselen.

Welke innovatie is je het meest bijgebleven van afgelopen jaren?

De led lichtkranten verweven in tapijt, een samenwerking tussen Philips en Desso. Dat was spectaculair en ik zag fantastische toepassingen. Maar ik heb het helaas nog niet op de markt gezien.

Waar moet een product of dienst voor jou minimaal aan voldoen?

Het moet toepasbaar zijn voor een ondernemer of onderneming. Anders heeft het geen zin.

Wat heb je geleerd van al die jaren dat je HIA jurylid bent?

Dat het vaak heel lastig blijkt om van een innovatie een commercieel succes te maken. Ik heb vele prachtige ideeën en producten die werden gelanceerd nooit meer terug gezien in de markt.

“Een hotelkamer moet als thuiskomen worden”

Waar zou jij nou wel eens een innovatieve oplossing voor willen zien?

Gepersonaliseerde decoraties in je hotelkamer. Zodat je hotelkamer een soort thuiskomen wordt of in ieder geval de decoraties helemaal jouw smaak zijn of zelfs (voor de zakelijke gast) met familieportretten etc.

Wie zou je willen vragen om mee te doen aan de Horecava Innovatie Award?

Ik heb geen specifieke bedrijven in gedachten.


Deel dit bericht
Bekijk meer Geleerd hoe dingen anders kunnen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!