Marcel blijft graag op hoogte van innovaties

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...


Marcel de Leeuw | CHEF2CHEF Manager / SVH Meesterkok, Nestlé Professional | Voedingsindustrie | Al 13 ½ jaar jurylid in de categorie Food & Beverage

Waarom ben je jurylid van de HIA?

Inspirerend om nieuwe initiatieven te zien, en op de hoogte te blijven van nieuwe innovaties

Welke innovatie is je het meest bijgebleven van afgelopen jaren? En waarom?

GRO, paddenstoelen gekweekt op koffiedrap wat weer werd opgehaald in de horeca. Kromkommer, die van kromme komkommers weer soep of andere lekkere dingen gingen maken.

Wat betekent innovatie voor jou?

Vernieuwde producten met een maatschappelijk thema die ook lekker en betaalbaar zijn.

Waar moet een product/ dienst voor jou (naast innovatief zijn) minimaal aan voldoen? En waarom?

Op de eerste plaats moet het lekker zijn.

Wat heb je geleerd / opgestoken van al die jaren dat je HIA jurylid bent?

Dat innovaties op veel verschillende manieren geïnterpreteerd kunnen worden.

Waar zou jij nou wel eens een innovatieve oplossing voor willen zien?

Het zou mooi zijn, als goed en lekker eten voor iedereen bereikbaar zou zijn. het zou geen “luxe” moeten zijn.

Wie zou je willen vragen om mee te doen aan de Horecava Innovatie Award?

Top chefs die mee zouden kunnen denken met de voedingsindustrie om zo echt lekkere producten te krijgen.


Deel dit bericht
Bekijk meer 'Het moet meer zijn dan creativiteit' - Chris Cramer
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!