Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Initiatieven vinden hun weg niet naar de huiskamer

De ‘intelligente lockdown’ die in Nederland is ingezet om het coronovirus te bestrijden, heeft grote gevolgen voor de horeca in Nederland. Sinds 15 maart zijn er voor horecagelegenheden diverse initiatieven opgezet en ontstaan allerlei nieuwe activiteiten en samenwerkingen


De bijgevoegde whitepaper wordt je aangeboden door de Foodservice Denktank. De Foodservice Denktank is dé schakel tussen fabrikanten en beslissers uit de segmenten restaurants, cafetaria’s en bar/cafés en een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Wil jij als beslisser jouw mening geven voor de next step van fabrikanten? Meld je dan nu aan om lid te worden van de Foodservice Denktank. Wil jij als fabrikant weten hoe jouw doelgroep denkt? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Download Whitepaper
Aanmelden Foodservice Denktank

Deel dit bericht
Bekijk meer 9 van 10 restaurants redden niet zonder steun
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!