Horecava Limited: 1 dag, 1 online event.

Met trots heeft Carlijn Groen (Director Food Horecava) samen met Robèr Willemsen (Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland) Horecava Limited geopend.


Tijdens deze opening vertelt Robèr over de toekomst; ‘Zo snel mogelijk weer open. Maar er wordt ook gekeken naar wat er nodig is om ondernemers zo gezond mogelijk te laten ondernemen. Iedere week een Q&A voor ondernemers, samen met landelijk bestuur. Het kabinet doet er verstandig aan niet alleen op korte termijn te kijken, maar ook op lange termijn. Het innoveren zal blijven doorgaan. De behoefte om bij elkaar te zijn blijft groot.’

Ook geeft hij aan dat heropening en compensatiepakketten de belangrijkste onderwerpen zijn waar KHN zich de komende periode op focust. Daarvoor is KHN in gesprek met de overheid.

Tijdens de opening zijn ook de 9 favoriete initiatieven van #hartvoordehoreca actie gepresenteerd. Een vakkundige jury heeft de selectie samengesteld en is hier te bekijken.

 


Deel dit bericht
Bekijk meer FNV Horeca: Stel opening horeca niet nóg langer uit
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!