Schrijf jouw horeca innovatie gratis in voor 26 oktober en strijd mee voor de 19e Horecava Innovation Award. Alle innovaties die gelanceerd zijn na 1 januari 2018 kunnen ingezonden worden ongeacht of je Horecava deelnemer bent.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 25 september 2018
Jouw innovatie verdient het om mee te dingen naar dé Horecava Innovation Award!
De innovatieprijs die geldt als één van de belangrijkste prijzen in de branche, waarbij jouw nieuwe concept, product of dienst wordt beoordeeld door een 20-tal juryleden.
Naast dat je kans maakt op deze prestigieuze prijs, worden ook alle genomineerden getoond tijdens de Horecava beurs waar ruim 66.000 geïnteresseerden komen. De Horecava is hiermee de grootste horeca vakbeurs in Nederland en het is de ideale gelegenheid om jouw innovatie aan een grote groep horecaprofessionals te tonen.
Op 7 januari, de eerste beursdag van de Horecava worden de winnaars bekend gemaakt. Dit levert altijd veel persaandacht op. Juryvoorzitter Hayk Simons: “De winnaars en genomineerden krijgen flinke aandacht voor hun product. Voor bedrijven is het winnen van de award een effectief marketingmiddel dat toegang biedt tot nieuwe markten. Daar kan je niet tegenop adverteren. Ik kan het ieder bedrijf aanraden om mee te doen.”
Geef jij jouw innovatie de maximale aandacht en neem jij de 19e Horecava Innovation Award in ontvangst op de volgende Horecava beurs? De inschrijvingen zijn geopend en de eerste 20 krijgen gratis exposure op onze online kanalen. Wees dus op tijd en schrijf je sowieso in voor 26 oktober!
Wil je zeker zijn dat jouw innovatie getoond wordt op de Horecava, dan bieden we speciaal voor HIA-deelnemers en Start-ups een gereduceerd tarief, mail Carlijn-GroenWijnmalen voor meer informatie hierover.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2020 is Gold & Green met het product Pulled Oats. Dit kenmerkende alternatief voor vlees wordt gezien als een grensverleggend product. Het is gebaseerd op slechts drie basis ingrediënten en is in hoge mate smaak-absorberend met een vlezige bite. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. Tijdens de feestelijke opening van Horecava 2020 in RAI Amsterdam op 10 januari werden de prijzen uitgereikt.
Horecava Innovation Award 2018 is gewonnen door Pure Pacific Yellowtail, de duurzaam gekweekte topvis van Kingfish Zeeland B.V uit Colijnsplaat/Kats.
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam. “Storytelling en wereldverbeteren via voedsel komen in dit product prachtig bij elkaar,” oordeelt de jury.
Wat een feest was het tijdens de opening van Horecava 2020! Naast dat de beurs geopend werd door Food Group Director Luuk Scholte werden ook de winnaars van de Horecava Innovation Awards bekend gemaakt. De genomineerden en het publiek wachtte in spanning af tot de verschillende categorieën en de duurzaamheid award voorbij kwamen en de Overall winnaar door jury voorzitter Hayk Simons bekend werd gemaakt.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!