Bekijk deze video over circulariteit waarin we op bezoek gaan bij professionals uit de branche.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 10 januari 2018
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Innovatie zit in ons DNA. Wij worden iedere dag door de markt en haar gebruikers uitgedaagd om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLab is bij uitstek het beste en mooiste platform om onze organisatie en onze innovaties te presenteren aan onze partners, afnemers en natuurlijk de eindgebruiker.
Hoe ga je zo meteen weer om met de maatregelen als de horeca weer open mag? Anderhalve meter afstand houden is volgens Koninklijke Horeca Nederland en veel horeca ondernemers niet haalbaar. Zo denken ze er ook over bij ’t Zusje.
Wiebe Draijer (CEO Rabobank) en minister Schouten waren beide aanwezig tijdens de bekendmaking van de resultaten van de Food Waste Challenge maandag 13 januari op Horecava.
Wat weet jij van bereidingstechnieken? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Bereidingstechnieken!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!