Horecava 2012 lanceert publieksprijs: Throwback Thursday

Genomineerden van de Horecava Innovation Award werden vanaf Horecava 2012 niet enkel beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, maar ook door het publiek. Alle nominaties voor de Horecava Innovation Award waren ook op de beursvloer te zien in de themawereld INNOVEER!. Heb jij jouw stem uitgebracht op je favoriete horeca-innovatie?


In totaal brachten ongeveer 4600 ondernemers, medewerkers en andere belangstellenden hun stem uit. De Rendementscoach van Eijsink werd met maar liefst 980 stemmen de publieksprijswinnaar. De jury koos het bedrijf IceWizard als winnaar van de Horecava Innovation Award 2012 met hun concept IceFondue.

Naast het lanceren van de publieksprijs, was er tijdens Horecava 2012 extra aandacht voor Nederlandse, duurzame steekgerechten. Heerlijke gerechten die ook nog eens gezond, eerlijk en puur bereid zijn met ingrediënten van dichtbij. Bezoekers worden daarnaast meegenomen in de wereld van grensoverschrijdende concepten via een ‘rondreis’ langs internationale horeca-concepten.

Het was weer een groot succes, hieronder een kleine greep uit de foto’s van toen!


Deel dit bericht
Bekijk meer Subsidiepot nog bijna vol! Wie helpt EZ van de miljoenen af?
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!