Horeca samen sterk helpt horeca bij verkoop cadeaukaarten

Dit is een demo inBetaalplatform Intersolve en groothandel Bidfood werken samen om cadeaukaartdienst aan te bieden.


“Gebruikers hoeven niets te betalen. Alle opbrengsten zijn voor de ondernemer die deze bron van inkomsten nu hard nodig heeft”, zegt Laurens Claassens, Marketing Manager Horeca bij Bidfood. André Moen, Directeur Intersolve Payments, vult aan: “Als betaalplatform werken wij samen met duizenden horecagelegenheden. De horeca ligt ons nauw aan het hart. Dus dragen we graag ons steentje bij, samen met Bidfood. Hopelijk staan er veel gasten op om hun favoriete restaurant, eetcafé of cafetaria te helpen.”

Veilig en betrouwbaar

Bidfood is blij met de samenwerking met Intersolve, omdat het betaalplatform een betrouwbare transactie garandeert. “Intersolve is het betaalplatform achter alle restaurantkaarten en de meeste grote cadeaukaarten in Nederland. Als Elektronischgeldinstelling zijn ze in het bezit van een vergunning van de Nederlandsche Bank”, zegt Claassens. “Dit maakt dat we een betrouwbare dienst kunnen bieden. Alle donaties en de opbrengst van aangekochte cadeaubonnen komen volledig ten gunste van de ondernemer. Zij hebben het nu nodig. Samen staan we sterk.”

Helpt u mee?

Draag jij ook een steentje bij om de horeca te steunen? Deel dan de link naar het Horeca Samen Sterk platform en roep jouw netwerk op om hetzelfde te doen. Dat kan eenvoudig via social media of WhatsApp. Koop een cadeaubon bij jouw favoriete restaurant of doe een donatie. Meer weten of een partnership aangaan? Neem contact op via marketing@bidfood.nl.

Meer informatie vind je op www.bidfood.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Gratis SVH e-learning thee
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!