HOBP biedt online cursus ‘Marketingplan in 7 stappen’ aan

De online cursus Marketingplan in 7 stappen. In deze online training leer je stap voor stap hoe je een sterk online marketingplan maakt.


HOBP is een unieke leeromgeving waarin ze jou helpen te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden op hun platform toegang tot ruim 600 gecertificeerde online trainingen, assessments, leerlijnen, kranten en luisterboeken.

Een van de trainingen is de online cursus Marketingplan in 7 stappen. In deze online training leer je stap voor stap hoe je een sterk online marketingplan maakt. Je krijgt een draaiboek bij deze training en er wordt uitgelegd wat je moet invullen. Tijdens het invullen van je online marketingplan krijg je nog een hele serie gouden tips mee. Tips die professionals hebben opgedaan uit jarenlang ervaring als internet marketeer.

Hoe kan ik beginnen?

  1. Klik op de button onderaan dit bericht.
  2. Klik vervolgens op ‘Start training’.
  3. Maak een account aan.
  4. Start met leren

Deel dit bericht
Bekijk meer HOBP cursus Personeelskosten bewaken en bijsturen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!