Het buitenterras wordt belangrijker dan ooit!

Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in de horeca en buiten zal hierbij het toverwoord zijn. Buitenbeleving wordt belangrijker dan ooit.


Buiten is het toverwoord

Op dit moment is alle horeca nog dicht, maar ook na de lockdown zorgt het coronavirus voor grote veranderingen in de horeca. Kijkend naar de trends en voorspellingen voor ná corona wordt buitenbeleving belangrijker dan ooit. “Wij verwachten een groeiende vraag naar zitplaatsen in de open lucht. Buiten zitten en het gebruik van (overdekte) terrassen zijn de komende jaar de tendens in de hospitality branche. Hiervoor is het belangrijk om je terras zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Door middel van onze terrasoplossingen kun je je terras het hele jaar door gebruiken en hierdoor je zomerperiode verlengen en de winterperiode verkorten”, Tino den Bleijker, Technisch Commercieel Adviseur Harol.

Meerwaarde

Wij hebben diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak. De functie van een (overdekt) terras is zeker rondom de huidige omstandigheden van groot belang. Onze oplossingen zorgen ervoor dat je meer capaciteit en dus winst uit de buitenomgeving kunt halen, maar dat niet alleen: mooie oplossingen voor het terras kunnen de uitstraling van je horecazaak ook echt verbeteren. Wij hebben terrasoverkappingen, zonwering en veel maatwerk, hierdoor beschikken we over unieke, kwaliteitsvolle oplossingen voor elk terras. Lees hier meer over onze oplossingen.

Meer informatie en contact

Wil jij voorbereid zijn op de nieuwe horeca-behoeften en ervoor zorgen dat je gasten het hele jaar door zorgeloos kunnen genieten van het buitenleven? Neem dan gerust contact met ons op, we bekijken graag de mogelijkheden voor jouw terras.


Deel dit bericht
Bekijk meer Horeca blij dat avondklok niet geldt voor maaltijdbezorgers
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!