Hekos introduceert Spekkoek Chocolade

De Spekkoek Chocolade van Hekos is een Indonesische delicatesse die laagje voor laagje wordt gebakken. De Spekkoek Chocolade heeft een romige smeuïge chocoladesmaak met een vleugje vanille.


De Spekkoek Chocolade is een Indonesische delicatesse die we laagje voor laagje bakken. De laagjes zijn in 2 kleuren opgebouwd: vanille wit en donkerbruin. Een mooi kleurenpalet en een warme chocolade smaak die overal bij past. De Spekkoek serveer je bij de koffie, high tea, grand dessert en uiteraard bij een Indische rijsttafel. Onze Spekkoeken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken.

De Hekos Spekkoeken kun je minimaal 5 maanden na aflevering bewaren, mits bevroren bij -18◦ C. Na ontdooiing is de Spekkoek in de koelkast (7◦ C) 10 dagen houdbaar. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. 


Deel dit bericht
Bekijk meer Horecavateam in beeld: Jacky Steffens
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!