De Spekkoek Chocolade van Hekos is een Indonesische delicatesse die laagje voor laagje wordt gebakken. De Spekkoek Chocolade heeft een romige smeuïge chocoladesmaak met een vleugje vanille.
Aangeboden door: Hekos Oriental Food B.V.
Gepubliceerd op: 18 december 2020
De Spekkoek Chocolade is een Indonesische delicatesse die we laagje voor laagje bakken. De laagjes zijn in 2 kleuren opgebouwd: vanille wit en donkerbruin. Een mooi kleurenpalet en een warme chocolade smaak die overal bij past. De Spekkoek serveer je bij de koffie, high tea, grand dessert en uiteraard bij een Indische rijsttafel. Onze Spekkoeken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken.
De Hekos Spekkoeken kun je minimaal 5 maanden na aflevering bewaren, mits bevroren bij -18◦ C. Na ontdooiing is de Spekkoek in de koelkast (7◦ C) 10 dagen houdbaar. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.
We zijn al 40 jaar toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusief fingerfood en de originele spekkoek. Allemaal voor de professionele keuken. Ons succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit.
Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.
Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.
Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.
Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!