In de missie van Heineken® Nederland om in 2030 volledig circulair te zijn, heeft het biermerk opnieuw een duurzame stap gezet. Sinds juli dit jaar wordt al het Heineken® bier dat is bestemd voor de Nederlandse markt, volledig gebrouwen met 100% groene energie.
Aangeboden door: HEINEKEN Horeca
Gepubliceerd op: 10 november 2020
HEINEKEN werkt sinds 2010 aan haar wereldwijde duurzame ambitie ‘Brewing a Better World’, door onder andere de CO2 uitstoot van de brouwerijen te verlagen. In lijn met deze ambitie zijn windmolens en grote hoeveelheden zonnepanelen geplaatst. Daarnaast is in 2018 het gebruik van biogas opgestart, welke nu volledig operationeel is. Het resultaat? Sinds vorige maand wordt al het Heineken® bier voor de Nederlandse markt volledig groen gebrouwen.
Kies voor kwaliteit voor jezelf en je gasten. Je assortiment is bepalend voor het succes van jouw zaak. HEINEKEN biedt een ruim assortiment van hoge kwaliteit, met de lekkerste bieren voor iedere gelegenheid. Bier dat ons samenbrengt en laat genieten. We geven je graag advies over een winstgevend assortiment – passend bij jouw zaak en je gasten.
Desperados Virgin 0.0% biedt ook zonder alcohol de verfrissende smaak en de kick waar het merk bekend om staat.
Wellicht heb je de e-bikes en goupils van FOODLOGICA al wel eens in Amsterdam en, sinds dit jaar ook, in Utrecht zien rondrijden. FOODLOGICA stond afgelopen Horecava op het Start-upLAB, pitchen voor groothandels en hadden grote uitbreidingsplannen. Door de sluiting van de horeca moesten ze hun businessplan aanpassen, maar toch blijven ze positief naar de toekomst kijken.
De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.
Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!