Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Harol Brera: geniet van het buitenleven met optimaal comfort

Fijne momenten beleven in de tuin of op het terras, het hele jaar door? Met het nieuwe openschuifbare lammelendak Brera van Harol tover je jouw favoriete outdoor spot om tot een ware buitenkamer. Schaduw of net maximale lichtinval door lamellen die volledig opengaan tijdens het kantelen? Met Brera kies je voor het buitenleven mét optimaal comfort.


Met Harol Brera ga je voor de totaalbeleving op het terras of in de tuin. De vernieuwde lamellen gaan tijdens het kantelen volledig open, waardoor er nog meer zonlicht binnenvalt in open stand. Het lamellendak is uitgerust met slechts één motor en een draadloos bedieningssysteem (IO) van Somfy.

Dankzij optionele ledverlichting blijft het gezellig vertoeven onder het lamellendak, ook na zonsondergang. Andere mogelijke uitbreidingen zijn screens of glazen schuifwanden als stijlvolle bescherming tegen zon, wind of regen. Zo verzeker je jezelf van een gezellige plek buiten, het hele jaar door.

  • Brera Premium:
    Opties ledverlichting, screen, glazen schuifwand – tot 450cm x 610cm
  • Brera Superior:
    Opties ledverlichting, glazen schuifwand – tot 450cm x 600cm
  • Brera Basic:
    Zwevend model met optie ledverlichting – tot 430cm x 585cm

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terras? Neem dan gerust contact met ons op!

Harol Brera

 


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht