Gratis terrascheck + persoonlijk adviesrapport

Wat hopen we met z'n allen dat er snel groen licht komt om weer gasten te mogen ontvangen! Dit jaar is het natuurlijk nóg belangrijker om zoveel mogelijk rendement uit je terras te halen. De juiste inrichting, goed voorbereid personeel, een slimme menukaart en optimale gastbeleving, bepalen het succes van je terrasseizoen. Ben jij en is jouw zaak en team er al helemaal klaar voor? Doe de Terrasscan en ontvang jouw gratis persoonlijk adviesrapport.


Klik hier en doe de gratis Terrasscan >>

Wil je de processen in jouw zaak sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en omzet te verhogen? Doe de gratis Terrasscan! Op basis van jouw antwoorden ontvang je een persoonlijk adviesrapport waarin wij jouw huidige situatie in kaart brengen. We geven advies wat er direct in de praktijk verbeterd of extra ingezet kan worden om het terrasseizoen nóg succesvoller te maken.

Wat levert de scan op?
  Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht;
  Analyse van processen: boeken, bestellen, bereiden, betalen, bedienen, bemensen, betalen, binden en beheren;
  Quick wins die je direct kunt implementeren zodat je resultaten verbeteren;
  Next steps met advies over jouw terrasstrategie.


Deel dit bericht
Bekijk meer KHN blij met oproep burgemeesters om terrassen te openen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!