De groene revolutie is aangebroken: Lifestyle, bewustwording en healthy zijn de trends.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 13 augustus 2019
Food replacers, vegetable slaughterhouse, planted based food en SMART food zijn onderwerpen waar de ondernemer van vandaag op in dient te spelen. De gast kiest steeds vaker bewust voor gezonde voeding. In de wereld van Funky Healthy op het TrendLAB presenteren de partners gezonde en verrassende gerechten bij de Funky Healthy foodbar. Aangepast op ieders persoonlijke voorkeur, ervaringen en levenswijze.
Veel consumenten vragen zich af wat voeding met hun lichaam doet, draagt het bij aan de gezondheid en heeft het een clean label? Daarbij is het verhaal richting de gast belangrijk: Wat zijn de ingrediënten? Is het local food? Is het clean food? Met clean eating omarm je voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, volle granen, eiwitten en gezonde vetten. Het is de uitdaging van de ondernemer om deze nieuwe producten en innovaties te introduceren op de menukaart, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de smaak. Hoe? Het TrendLAB van de Horecava geeft inspiratie en oplossingen. Horecava vindt plaats van 13 t/m 16 januari in RAI Amsterdam.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Waarom is Miko partner van het InnovationLab? Het gaat er op het Innovatielab niet om, zoals bij een reguliere stand, te laten zien wat je nú hebt, maar wat mogelijk gaat komen. Dat is uitdagend!
Tijdens de Horecava 2018 staan in het InnovationLAB vier trends centraal: technologie, circulariteit, identiteit en third places. Iedere maand lichten we één trend uit. Deze maand: circulariteit.
Nieuwe kansen liggen open voor koffie op high traffic locaties. Kom de koffietrends van 2020 ervaren op Horecava.
Tijdens Horecava 2018 staan in het InnovationLAB vier trends centraal: technologie, circulariteit, identiteit en third places. Iedere maand lichten we één trend uit. Deze maand: Identiteit
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!