Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB

De groene revolutie is aangebroken: Lifestyle, bewustwording en healthy zijn de trends.


Food replacers, vegetable slaughterhouse, planted based food en SMART food zijn onderwerpen waar de ondernemer van vandaag op in dient te spelen. De gast kiest steeds vaker bewust voor gezonde voeding. In de wereld van Funky Healthy op het TrendLAB presenteren de partners gezonde en verrassende gerechten bij de Funky Healthy foodbar. Aangepast op ieders persoonlijke voorkeur, ervaringen en levenswijze.

Veel consumenten vragen zich af wat voeding met hun lichaam doet, draagt het bij aan de gezondheid en heeft het een clean label? Daarbij is het verhaal richting de gast belangrijk: Wat zijn de ingrediënten? Is het local food? Is het clean food? Met clean eating omarm je voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, volle granen, eiwitten en gezonde vetten. Het is de uitdaging van de ondernemer om deze nieuwe producten en innovaties te introduceren op de menukaart, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de smaak. Hoe? Het TrendLAB van de Horecava geeft inspiratie en oplossingen. Horecava vindt plaats van 13 t/m 16 januari in RAI Amsterdam.


Deel dit bericht
Bekijk meer Isabel Vermeer-Rotermundt van Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!