Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Hoe vindt u evenwicht tussen indruk maken op uw gasten en winst maken?


Sinds 2002 kopen Xandrion deelnemers een groot deel van hun maaltijdcomponenten en thee in via het scherpe raamcontract met Unilever Food Solutions. Unilever Food Solutions is een bedrijf door en voor chefs, zij weten wat er speelt in de keuken. Zij doen er alles aan om uw handen vrij te maken voor wat er écht toe doet: de mooiste gerechten voor uw gasten op tafel zetten. Support, inspire, progress, dat is waar ze voor staan. Met hun ervaring in professionele keukens in het achterhoofd, creëert het team van meer dan 300 chefs over de hele wereld, gerechten die smaak, gemak en voedingswaardes voorop stellen.

Inmiddels kiezen bijna 750 Xandrion deelnemers voor de producten van Unilever Food Solutions.

Over Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is al sinds 1880 actief in de voedingssector. Ze werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in maar liefst 74 landen.

Zij weten hoe moeilijk het is evenwicht te vinden, tussen indruk maken op uw gasten en winst maken. Daarom biedt Unilever Food Solutions diverse producten en services voor de professionele keuken. Zij maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken zonder in te leveren op smaak en houdbaarheid. Denk onder andere aan producten van onderstaande merken:

Voor chefs, door chefs

Samen met het team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen zij u om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden, die blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de consument. Met hun ervaring in professionele keukens in het achterhoofd creëert het team van meer dan 300 chefs gerechten die smaak, gemak en voedingswaardes voorop stellen.

Menutrends en inspiratie

Unilever Food Solutions helpt u graag met inspiratie en vernieuwing voor smakelijke én voedzame maaltijden. Want voor u is het natuurlijk belangrijk om uw gasten te blijven prikkelen. Zij begrijpen dat, met de toenemende vraag naar aangepaste gerechten, zoals lactose- en glutenvrij, vegetarisch of veganistische maaltijden, het soms een uitdaging is om nieuwe gerechten op de kaart te zetten. Zij zorgen daarom constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu.

Kies ook voor Support, Inspire & Progress

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion  u o.a. op het gebied van producten en services voor de professionele keuken kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.


Deel dit bericht
Bekijk meer Checklist Hygiëne Horeca
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!