Er kan gestemd worden op de ‘Foodservice Award 2021’!


In elf categorieën kunnen consumenten hun stem uitbrengen om het beste Foodservice bedrijf of bedrijfsonderdeel te beoordelen. Heb je je nog niet ingeschreven als Foodservice bedrijf of bedrijfsonderdeel? Het kan nog steeds! De verkiezing is nu relevanter dan ooit, door nieuwe beoordelingscriteria waar consumenten op kunnen stemmen. Al aangemeld? Ga dan aan de slag met stemmen verzamelen, want de stemperiode is begonnen!

Aanmelden voor de verkiezing 2021 kan hier!

STEMMEN VERZAMELEN

Om de titel ‘Foodservice Award’ te mogen dragen, moet jouw foodservice bedrijf genomineerd zijn. Hiervoor heb je minimaal 380 beoordelingen nodig. Deze beoordelingen verkrijg je door jouw klanten zowel via online- als offlinemiddelen te motiveren je foodservice bedrijf te beoordelen. We leveren je hier graag de communicatiemiddelen voor aan. Heb je vragen? Neem contact op Gerwin Souman – Organisatie Foodservice Award 2021.

 

Organisatie Foodservice Award 2021
Printerweg 22 | 3821 AD Amersfoort | 033-2454637 | www.qanda.nl 

Deel dit bericht
Bekijk meer Winkelvrij-app voor real time optimale bezettingsgraad
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!