Contactloze koorts- en temperatuurmeter als service

Een van de belangrijkste richtlijnen in ons land om het coronavirus het hoofd te bieden is om bij klachten zoals koorts thuis te blijven. Echter blijkt het dat veel mensen niet thuis blijven bij klachten. Dit kan een risico opleveren voor horecabedrijven en dat is natuurlijk niet wat we willen voor de branche.


Om gasten met gezondheidsklachten te ontmoedigen is de gezondheidscheck verplicht. Een extra optie is om de unieke contactloze koorts- en temperatuurmeter van Healthy Invest te zetten. Door deze temperatuurpaal te gebruiken minimaliseer je het risico van bestemmingen en waarborg je de continuïteit van de bedrijfsvoering. De paal is voor bij zowel gasten, medewerkers en klanten eenvoudig te gebruiken.

Eenvoudig en zonder fysiek contact koorts- en temperatuur meten

Healthy Invest introduceert de eerste contactloze koorts- en temperatuurmeter van Nederland. Om de temperatuur te meten houdt de gast de pols op 1 tot 4cm van de rechterzijkant van het apparaat. Het systeem meet binnen enkele seconden of de persoon koorts heeft. Daarna wordt de uitslag zowel visueel als gesproken kenbaar gemaakt.

Contactloze koorts- en temperatuurmeter als service | Horecava

Privacy gewaarborgd met de koorts- en temperatuurmeter

De temperatuurmeter meet alléén de polstemperatuur zonder overige data te registreren. Zo is de privacy van de persoon altijd gewaarborgd. Horecabedrijven kunnen deze paal aanbieden bij de ingang van hun zaak. Zo kunnen gasten zelf de temperatuur bij zichzelf meten.

Contactloze koorts- en temperatuurmeter als service | HorecavaContactloze koorts- en temperatuurmeter als service | Horecava

Corona zonder verhoging

Het inzetten van de koorts- en temperatuurmeter is bij 80% van de mensen effectief in de strijd tegen verspreiding van corona. Maar iemand die geen koorts heeft, maar wel andere coronasymptomen kan door de controle heen komen.

Healthy Invest

Healthy Invest is er voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van hun medewerkers, klanten, leerlingen, bewoners, patiënten en/of gasten. Wij zijn ontstaan vanuit bedrijfscateraar  Leo – Healthy Business Catering, waar wij dagelijks een gezonde en energievolle lunch verzorgen voor onze gasten.

In de afgelopen coronaperiode heeft Healthy Invest gemerkt dat het extra belangrijk is om gasten een gevoel van veiligheid te geven. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste hygiëne- en coronamaterialen. In eerste instantie voor onze eigen medewerkers en lunchgasten maar nu sinds kort ook voor anderen.


Deel dit bericht
Bekijk meer Entree Magazine tipt 5 nieuwe horeca-hotspots!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!