Horeca exploitaties naar rustiger vaarwater


De Horecaloodsen is een collectief van vakkundige, zelfstandige horeca professionals die allen hun specifieke expertise inzetten om horeca exploitaties naar een rustiger vaarwater te leiden. De brede expertise van de Horecaloodsen strekt zich uit over de hotellerie, restaurantbranche, bedrijfscatering en leisure. Met de gecombineerde expertise kunnen de Horecaloodsen zodoende alle aspecten van de bedrijfsvoering verzorgen op strategisch, tactische en operationeel niveau.

Het voordeel voor de ondernemer ligt in de direct directe inzetbaarheid en de beschikbare parate kennis en ervaring. De Horecaloodsen staan naast de exploitant, organisatie en vastgoedeigenaar en ondersteunen concreet bij het optimaal exploiteren van hun bedrijf binnen de bestaande Corona-wetgeving en de vele uitdagingen waarvoor zij staan.

Afhankelijk van de vraagstukken die er bij de ondernemer liggen, denken de Horecaloodsen mee, waarbij de oplossingen ook geïmplementeerd worden in de bedrijfsvoering. Zo leggen de Horecaloodsen een operationeel fundament onder de dienstverlening en krijgt het personeel concrete handvatten en begeleiding. Daarnaast kijken de Horecaloodsen naar de mogelijkheden om de omzet te maximaliseren binnen de huidige Corona-regelgeving, de kosten te verlagen en de financiële haalbaarheid te borgen.

Michiel van Noort (First Mate):

Met De Horecaloodsen ontsluiten wij de kennis en ervaring van zelfstandige horeca professionals ten gunste van horecaexploitanten, -organisaties en vastgoedpartijen. Elke loods heeft specifieke kennis en ervaring die individueel of in teamverband, direct ingezet kunnen worden voor uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot de bedrijfsvoering.

Neem contact op met First Mate voor de juiste aanpak van uw vraagstuk en een match met de meest passende professional(s) voor uw organisatie. Met de Horecaloodsen heeft de ondernemer altijd de beste match voor zijn specifieke vragen.


Deel dit bericht
Bekijk meer 'Verkopen met de deuren dicht' het E-boek
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!