Dat smaakt naar méér!

De kop is eraf. De reacties in de live-chat waren super lovend en de eerste test-sessie in het MorettiLAB is al ingepland. Speciaal voor de deelnemers aan het Pizzaforum stellen wij ons MorettiLAB beschikbaar voor 1-1 testsessie. Daarom organiseren wij het volgende pizzaforum op dinsdag 28 mei om 9:30 uur.


De kop is eraf. De reacties in de live-chat waren super lovend en de eerste test-sessie in het MorettiLAB is al ingepland.

Speciaal voor de deelnemers aan het Pizzaforum stellen wij ons MorettiLAB beschikbaar voor 1-1 testsessie.

Daarom organiseren wij het volgende pizzaforum op dinsdag 28 mei om 9:30 uur.

In 60 minuten laat Simon Giaccotto perfect zien wat de verschillende pizza-mogelijkheden zijn en welke oven past bij welk pizza concept.

 

Voor wie is dit Pizzaforum geschikt?

Werk je in de Horeca, Foodservice, Catering of als Food professional.

 

Denk je na over het starten van een pizza-concept?

Bak je nu al pizza’s en wil je weten hoe je veel meer pizza’s kunt bakken zodat je meer gasten kunt bedienen?

Werk je in de retail en denk je na over een shop in shop concept met pizza?

✔ Kook je dagelijks voor medewerkers en wil je een lekkere & gezonde pizza gaan serveren?

 

Dan is dit Pizzaforum dé online mogelijkheid om alles te leren over pizza.

Meld je nu gratis aan via de link hieronder👇.

https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Terrasoverkapping Brasserie Het Gemaal te Halfweg
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!