Cursus basiskennis Barista

Met behulp van deze online cursus Koffie, basiskennis Barista van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca leer jij wat koffie nu eigenlijk is.


Koffiedrinken is zo veel meer dan een standaard bakje koffie nuttigen. Er zijn veel mogelijkheden om met koffie te variëren en zo een unieke gastbeleving te creëren!  Met behulp van deze online cursus Koffie, basiskennis Barista van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca leer jij als toekomstige Barista wat koffie nu eigenlijk is, over verschillende koffievariaties en hoe je deze kunt maken. Zo maak jij het lekkerste bakje koffie waar gasten voor terug blijven komen. De training bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Hoofdstuk 1: Koffie in de horeca

Koffiedrinken is vaak een rustpunt voor gasten en geeft energie om verder te gaan. Het is de meest gedronken drank op het werk, thuis en in de horeca.

Hoofdstuk 2: Koffie op het menu

Er zijn veel koffievariaties te bedenken. Wat weet jij over de bekendste koffievariaties die je op de meeste menukaarten kunt vinden? ( Speciaal voor aankomende Barista’s )

Hoofdstuk 3: Koffie en melk

De meeste koffievariaties zijn een combinatie van koffie en melk. Hiervoor zijn veel verschillende bereidingstechnieken te bedenken. De bekendste koffievariatie met melk is misschien wel de cappuccino.

Duur

De online training “Koffie” duurt slechts een uurtje.

Lesmaterialen

Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk. Deze training is online gratis te volgen via het Studdy.nl platform nadat je hier een account hebt aangemaakt.

Ga naar het studdy platform voor de training


Deel dit bericht
Bekijk meer Icademy biedt online cursus efficiënt voorraadbeheer aan
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!