Deze zware tijden bieden ook kansen: kansen om jezelf, je collega's en medewerkers te voorzien van extra kennis.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 14 mei 2020
Koffiedrinken is zo veel meer dan een standaard bakje koffie nuttigen. Er zijn veel mogelijkheden om met koffie te variëren en zo een unieke gastbeleving te creëren! Met behulp van deze online cursus Koffie, basiskennis Barista van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca leer jij als toekomstige Barista wat koffie nu eigenlijk is, over verschillende koffievariaties en hoe je deze kunt maken. Zo maak jij het lekkerste bakje koffie waar gasten voor terug blijven komen. De training bestaat uit de volgende hoofdstukken:
Koffiedrinken is vaak een rustpunt voor gasten en geeft energie om verder te gaan. Het is de meest gedronken drank op het werk, thuis en in de horeca.
Er zijn veel koffievariaties te bedenken. Wat weet jij over de bekendste koffievariaties die je op de meeste menukaarten kunt vinden? ( Speciaal voor aankomende Barista’s )
De meeste koffievariaties zijn een combinatie van koffie en melk. Hiervoor zijn veel verschillende bereidingstechnieken te bedenken. De bekendste koffievariatie met melk is misschien wel de cappuccino.
De online training “Koffie” duurt slechts een uurtje.
Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk. Deze training is online gratis te volgen via het Studdy.nl platform nadat je hier een account hebt aangemaakt.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.
We bevinden ons in moeilijke en onzekere tijden. De afgelopen weken heeft de regering om reden van veiligheid besloten ons dagelijks leven aan enorme beperkingen te onderwerpen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Wij respecteren en steunen deze maatregelen volledig.
In de horecasector zijn de klappen van de maatregelingen voor het Coronavirus hard. Gastenaantallen lopen terug, annuleringen, angst onder gasten en personeel. Aangezien de gevolgen groot kunnen zijn zonder inkomsten heeft ook restaurant Gaudi's waardebonnen in de verkoop om zo toch inkomsten te krijgen. Maar het zijn niet zo maar waardebonnen.
BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!