Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Omgekeerde osmosetechnologie van BWT water + more


In de gastronomische sector wordt de omgekeerde osmosetechnologie al jaren toegepast. BWT water+more heeft het concept van omgekeerde osmose in een nieuwe jasje gestoken. Nog nooit was het zo eenvoudig, goedkoop en veilig om lokaal drinkwater te verwerken tot zuiver water voor de specifieke eisen van de gastronomie.

BWT ROCks your water

De BWT bestaqua 14 ROC, de BWT bestaqua 16 ROC en de BWT bestaqua 14 ROC Coffee luiden een nieuwe generatie in van RO-toestellen, waarbij de membraan in een filterpatroon is geplaatst. De innovatieve membraanmodule is voorzien van één van de effectiefste membranen ter wereld (een BWT-​membraan), dat non-​stop werkt… onderhoudsvrij is en altijd zeer efficiënt werkt.

Wanneer er veel ongewenste stoffen in het leidingwater zitten of wanneer er behoefte is aan zeer zuiver water en als er vraag is naar een gestandaardiseerde oplossing voor wateroptimalisatie die overal ter wereld betrouwbaar functioneert.. dan pas laten deze BWT bestaqua ROC RO-systemen zien wat ze kunnen!

BWT bestaqua 14 ROC en BWT 16 ROC: ideaal water voor uw apparatuur

BWT bestaqua ROC systemen zijn ontworpen voor zware toepassingen in de gastronomie. Het is ideaal om het perfecte water te produceren. Het zorgt ook voor het moeiteloos verwijderen van alle ongewenste stoffen.
Belangrijke componenten blijven vrij van afzettingen en het risico van chloride corrosie op roestvrijstalen onderdelen kan worden geminimaliseerd. Kortom, water optimaliseren met behulp van de BWT bestaqua ROC systemen is de beste preventieve zorg die kan worden gegeven aan apparatuur in de gastronomie.

BWT bestaqua 14 ROC Coffee: het smaakvolste water en bescherming voor uw apparatuur

BWT bestaqua 14 ROC Coffee garandeert niet alleen een totale bescherming van de koffiemachine tegen afzettingen zoals bv. klak en gips, maar zorgt ook voor een ware smaaksensatie, waardoor koffieliefhebbers eindeloos kunnen genieten van hun koffiecreatie dankzij de BWT-magnesiumtechnologie.

Benieuwd om het verschil te proeven ? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

 


Deel dit bericht
Bekijk meer Hoe haalt u winst uit professionele schoonmaak?
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!