Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Bryce Steba van Atelier Thuisbasis in De Lobby


Bryce Steba van lterlier Thuisbasis legt in de Lobby uit wat circulariteit is en wat een ecologische foodprint is. Hoe past hij bij Atelier Thuisbasis circulariteit toe om een zo klein mogelijk footprint achter te laten en zo te gaan voor een beter milieu? Wat kun je bijvoorbeeld met appel- en bananenschillen nog doen? Daarnaast vertelt hij vol passie over zijn droom met Atelier Thuisbasis en heeft hij een belangrijke boodschap voor alle ‘jonge honden’ in het veld.


Deel dit bericht
Bekijk meer Lobby: Charles van Goch Hotelwereld verandert
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!