Bresc aanwezig op Horecava Unlimited

Net als velen keken we weer uit naar de Horecava. De plek om elkaar weer te ontmoeten, te inspireren en bij te praten. Het mocht niet zo zijn en daarom is er dit jaar op 1 februari a.s. de Horecava Limited. Een online event, waar we uiteraard bij aanwezig zijn.


De Horecava Limited is een eenmalige speciale virtuele editie van de Horecava. Tijdens dit event doet u inspiratie op bij de vele talkshows, rondetafelgesprekken, masterclasses, tastings en expertsessies. Bresc is tweemaal aanwezig, om 12.20 en 15.15 uur, op Het Podium. Op die momenten maken we twee zalige gerechten onder leiding van Jaap de Cock (Culinary Advisement).

Kom te weten hoe je direct de mise-en-place kunt verkorten, minder kunt inkopen en meer marge maakt door slimme keuzes. Tijdens de eerste kooksessie maakt Jaap de Clubsandwich van bloemkool, met à la minute gekonfijte zalm, Hollandse basilicum en zoetzure tomaat. Tijdens de tweede kooksessie maakt Jaap de Borrel Bites; olijvencake, gegratineerde champignon en knolselderij Margherita.

Horecava Limited duurt van 9.45 uur tot 18.30 uur. U kunt hem online volgen. Deelname kost € 55,-, maar als relatie van Bresc kunt u gratis deelnemen. Veel plezier tijdens Horecava Limited en we hopen u snel weer te zien!


Deel dit bericht
Bekijk meer Online platform Pizza Profs van start
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!