Slimme innovatie tegen stijgende kosten: ken jij bierautomaat Tappy al?

Het personeelstekort in de horeca zorgt ervoor dat bedrijven en ondernemers creatieve en slimme oplossingen bedenken: de sector automatiseert. Bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service is een custom made tapinstallatie. Een oplossing waarmee Van Duijnen Horeca Service verder innoveert op het gebied van Innovatie & Selfservice van bier. Hiermee tapt elke gast of bezoeker met ‘een druk op de knop’ een biertje.


Zelf tappen met bierautomaat Tappy

Op Horecava 2023 introduceerde Van Duijnen Horeca Service hun nieuwste horeca innovatie: bierautomaat Tappy. Deze automaat biedt gasten of bezoekers de mogelijkheid om hun eigen bier te tappen én af te rekenen. Ondanks dat er wel altijd iemand bij moet staan om bijvoorbeeld leeftijd te controleren, heb je veel minder mensen nodig dan bij een bar of uitgiftepunt. Binnen drie simpele stappen ben je klaar: aantal bier selecteren, betalen en met een druk op de knop tappen. Op deze manier zorgt Van Duijnen Horeca Service ervoor dat bierautomaat Tappy voor elke gast of bezoeker eenvoudig en snel te bedienen is.

Hoge omloopsnelheid en korte wachttijden

Tappen wordt gezien als een kunde, maar met bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service tapt iedereen een perfect glas, inclusief de gewenste schuimkraag. Precies genoeg, met één druk op de knop en zonder verspilling. Wist jij dat er vaak tot wel 15% verspild wordt met tappen? Tappy maakt gebruik van DashBar tapautomatisering. Er kan niet getapt worden zonder betaling en de bierautomaat doseert precies goed. DashBar, hun automatiseringstool, kun je voor meerdere aansluitingen gebruiken. Win-win als je dus ook reguliere tapautomatisering overweegt!

De voordelen van bierautomaat Tappy

  • Snel en makkelijk 1, 2 of 3 bier tappen
  • Minder personeel nodig, gasten tappen zelf
  • Zonder (contactloze) betaling, geen bier
  • Design en uitstraling volledig naar wens aanpassen
Bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Hoe zet jij Tappy in?

Tappy is bedoeld voor horecazaken en grotere events, waar ondernemers maximale snelheid, capaciteit en zekerheid willen. Dit kan in een grote venue, zoals een voetbalstadion of concert locatie, gerealiseerd worden met meerdere Tappy’s naast elkaar in de muur, aangesloten op een grote bierinstallatie. Kies er in een horecazaak voor om er een aantal neer te zetten of bekijk een Tappy op wieltjes, waardoor je de bierautomaat gemakkelijk verplaatst. Nu we leven in een tijd waarbij marges en medewerkers onder druk staan, is bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service de oplossing die jou helpt, rust geeft en omzetgroei realiseert. En ook voor restaurants, cafés of andere horeca aangelegenheden heeft Van Duijnen Horeca Service slimme toepassingen, zoals zelftaptafels of een selfservice bar.

3D impressie bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service

Deel dit bericht
Bekijk meer Seksueel grensoverschrijdend gedrag in de horecabranche
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!