Een bank moment, een verwen moment maar ook voor degene met dieetwensen, Ben en Jerry’s biedt voor elke consument en elk moment een gepast product.
Aangeboden door: Unilever Out of Home
Gepubliceerd op: 27 januari 2021
Uit de cijfers blijkt dat Ben & Jerry’s onder het gehele ijs assortiment het meest verkocht wordt en daarbij zorgt voor een hoge omzet!
Consumenten zullen er eerder voor kiezen om na hun avondeten zichzelf te verwennen en een dessert aan de bestelling toe te voegen wanneer dit zichtbaar aangeboden wordt.
Zo’n 41 procent van de Nederlandse consumenten laat minstens één keer per maand een maaltijd bezorgen. Wil jij met jouw onderneming ook onderdeel zijn van deze groeiende trend, neem Ben & Jerry’s op in je online assortiment!
Bestel direct op https://www.unileverpartners.nl/
Met OLA & Lipton laten wij u zien hoe u maximaal kan profiteren van de trends! De eerste zonnestralen zijn weer in aantocht en de zomer doet langzaamaan zijn intrede. Zorg jij voor een succesvolle opening van het nieuwe seizoen?
Met smart darten introduceert Dartwin een bijzonder horecaconcept. Met als doel meer fun en beleving voor je gasten. Een interview met oprichter en eigenaar Tjaco Schreiber.
Desperados Virgin 0.0% biedt ook zonder alcohol de verfrissende smaak en de kick waar het merk bekend om staat.
Uit recent onderzoek van Essity blijkt dat 6 uit 10 van de respondenten hogere hygiëneverwachtingen heeft van restaurants en bars. Speciaal daarom heeft Tork acties op een breed scala aan hygiëneproducten om horecaondernemers te helpen bij de heropstart na de tijdelijke sluiting.
Innovatie zit in ons DNA. Wij worden iedere dag door de markt en haar gebruikers uitgedaagd om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLab is bij uitstek het beste en mooiste platform om onze organisatie en onze innovaties te presenteren aan onze partners, afnemers en natuurlijk de eindgebruiker.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!